Zoznámte sa s farebnými a kreatívnymi vzormi novej stolovej lampy Seletti 'Life in plastic' - it's fantastic!

10. janvāris 2024
Zoznámte sa s farebnými a kreatívnymi vzormi novej stolovej lampy Seletti 'Life in plastic' - it's fantastic!
S novým filmom o svetoznámej blondínke, jednom z najrozpoznateľnejších symbolov 20. storočia, nemohla v lepšom čase debutovať nádherná stolová lampa Life in plastic, ktorú nájdete práve tu. Lampa sa prezentuje ako oáza irónie inšpirovaná kultovou bábikou Barbie, ktorá vzala svet útokom, odkedy prvý model uzrel svetlo sveta koncom 50. rokov minulého storočia.

Art Nouveau sa stretáva s popkultúrou


Stolová lampa Life in plastic svojimi úhľadnými figúrkami jasne odkazuje na detailný secesný štýl, ktorý bol rozšírený na začiatku minulého storočia a dodnes je veľmi dobre rozpoznateľný. Dizajnový koncept lampy dotvára bohato zdobený podstavec lampy v zložitom a zvlnenom motíve listov, zvončekové textilné tienidlo s čipkou, strapcami a imitáciou lišty a v neposlednom rade bohato zdobený rámik figúrky, ktorý bol v tejto nádhernej reinterpretácii rozšírený a tvorí celý súbor. Keď lampu zapnete, svetlo presvitá cez textil v jemnej žiari aj cez svetelný vývod v spodnej časti tienidla a nádherne zvýrazňuje celý výjav.

Dokonale spracovaný dizajn, ktorý zodpovedá kreatívnej línii Seletti


Viacfarebný dizajn a nádherný zmysel pre detail, ktorý charakterizuje každý milimeter stolovej lampy, je charakteristickým znakom dizajnéra Marcantonia aj talianskeho výrobcu dizajnových svietidiel Seletti, ktorého môžete bližšie spoznať tu. Marcantonio a Seletti už niekoľko rokov spolupracujú na vytváraní jedinečných, vysoko rozpoznateľných svietidiel, ktoré prehodnocujú koncept osvetlenia a využívajú lampu ako médium na vytváranie živého umenia.

Spoločnosť Seletti sa špecializuje na stolové lampy s kreatívnym nádychom. Preskúmajte veľký výber stolových lámp od spoločnosti Seletti tu!