Vynikajúci závesný svietidlo Drop od spoločnosti Nemo Lighting upúta pozornosť vo vašom interiéri!

31. oktobris 2022
Vynikajúci závesný svietidlo Drop od spoločnosti Nemo Lighting upúta pozornosť vo vašom interiéri!
Ak máte vysoké stropy na chodbách, v obývacích izbách alebo jedálňach a potrebujete veľkolepý dizajn, ktorý zapôsobí na vašich priateľov a rodinu - a možno aj na vás - máme pre vás vzrušujúcu správu! Talianska značka osvetlenia Nemo Lighting uviedla na trh nové nádherné závesné svietidlo v spolupráci s japonským dizajnérom Arihiro Miyake.

Spoločnosť Nemo Lighting založil v roku 1993 v Miláne Franco Cassina a v súčasnosti ju vlastní Frederico Palazzari. Spoločnosť dosiahla celosvetový úspech so svojou exkluzívnou kolekciou, ktorá obsahuje ikonické majstrovské diela od renomovaných, uznávaných dizajnérov, ako aj novú klasiku od starostlivo vybraných súčasných dizajnérov vrátane talentovaného Arihiro Miyakeho.

Vďaka spolupráci so spoločnosťou Nemo Lighting Miyake navrhol rôzne nádherné výrobky, ktoré vytvorili nové paradigmy pre svet osvetlenia. To je aj prípad jeho závesného svietidla Drop, ktoré je sofistikovaným lustrom s čistými líniami nádherne skombinovanými s elegantnou, racionálnou a štíhlou hliníkovou konštrukciou, ktorá vyžaruje rozptýlenú, príjemnú a neoslňujúcu žiaru. Jedinečná hliníková konštrukcia má ľahký a vznášajúci sa výraz, ktorý podporujú integrované svetelné zdroje LED, ktoré zabezpečujú výnimočné svetlo, ktoré to všetko spája. Lampa má 2700 Kelvinov, čo znamená, že sa miestnosť kúpe v teplej bielej žiari, ktorá zaručene vytvorí teplú a útulnú atmosféru. Toto závesné svietidlo Drop je viac než len funkčný zdroj svetla. Je to jedinečný, nádherný a pozoruhodný doplnok vášho interiéru, ktorý mu zaručene dodá krásny nádych.