Traja tvorcovia kontrastov od DCWéditions

15. decembris 2023
Traja tvorcovia kontrastov od DCWéditions
Renomovaná francúzska spoločnosť DCW vytvorila rad nepredvídateľných a vzrušujúcich svietidiel s ambíciou dodať nadčasové svietidlá, ktoré neovplyvní plynutie času a ktoré zostanú jedinečné a funkčné pre celé generácie. Vďaka ich často nepredvídateľnej existencii máte možnosť vytvoriť vo svojom dome jedinečný vzhľad, ktorý zaručene prekvapí a poteší návštevníkov. Pozrite si tri svetlá budúcnosti od spoločnosti DCWéditions nižšie:

Org Závěsná Lampa Horizontal 1300 Gold
Toto svietidlo, ktoré navrhol Nemec Sebastian Summa, vyzerá ako klasická lampa, ale aj ako futuristický a moderný doplnok, ktorý sa dokonale vyrovná 21. storočiu. Dizajnérovi sa podarilo čerpať jasnú inšpiráciu z astronómie a vedeckej fantastiky a vytvoriť fenomenálny a asymetrický vzhľad, ktorý môže ozvláštniť vybranú miestnosť v pravom galaktickom štýle.

Lampa je k dispozícii aj ako vertikálne závesné alebo nástenné svietidlo. Preskúmajte vesmír Org tu!

Focus 5 Závěsná Lampa Black
Táto špeciálna a prepracovaná verzia závesného svietidla je pohľadom Japonca Yujiho Okitsu na to, ako urobiť domácnosť o niečo honosnejšou, ale zároveň elegantnou a jednoduchou. Nádherné svetlo lampy pripomínajúce mydlové bubliny visí ako zamrznuté v čase a lákavo sa trblieta vďaka jedinečným zdrojom svetla, ktoré vytvárajú jedinečný a uhlový pohľad, aj keď je lampa vypnutá. Rôzne veľkosti svetiel visia v súhvezdí pripomínajúcom klasickú planétu, a keďže sa svetelné zdroje aj rám nezávisle otáčajú, svetlo dokáže zasiahnuť širšiu oblasť. So závesným svietidlom Focus 5 získate ohromujúce a zároveň fascinujúce závesné svietidlo, ktoré svojím atmosférickým svetlom urobí z miestnosti výnimočné miesto a umiestni "FOCUS" na to, čo je pre vás dôležité.

Séria Focus je k dispozícii s 3, 4 alebo 5 svetelnými zdrojmi a v čiernej alebo bielej farbe. Pozrite si výber tu!

Delumina 250 Nástenné Svietidlo Black
Talianska spoločnosť OliveLab v spolupráci s DCW vytvorila lampu, ktorá zaručene spochybní váš pohľad na to, čo je pre lampu fyzikálne možné; v skutočnosti ide o fyziku! Delumina sa hrá s možnosťou nielen svietiť, ale aj aktívne ovládať svetlo. Keď otočíte tyčinkou v srdci lampy, môžete vo vonkajšom skle vytvoriť zatmenie, ktoré ovplyvní vzhľad lampy aj náladu vašej miestnosti. Podobne ako mesiac v splne sa lampa opäť naplno rozsvieti, keď tyčou otočíte opačným smerom a zmeníte polarizáciu v skle. Dve sklenené tienidlá lampy ponúkajú jedinečnú príležitosť pohrať sa s fyzikou a zároveň štýlovo a jednoducho ozdobiť každý domov.

Lampa Delumina je k dispozícii v rozmeroch 250 mm, 320 mm a ako závesné svietidlo. Objavte cyklus kolekcie osvetlenia tu!


Pozrite si zvyšok rozmarného sveta DCW tu!