Știri: Panthella Portable crește - Noua variantă a popularei lămpi portabile este acum disponibilă

11. oktobris 2023
  Știri: Panthella Portable crește - Noua variantă a popularei lămpi portabile este acum disponibilă
S radosťou vám oznamujeme najnovší prírastok do ikonickej série Panthella od spoločnosti Louis Poulsen: Panthella 250 Portable. Táto prelomová lampa spája nadčasovú estetiku s modernou inováciou a predstavuje jedinečný svetelný prvok v portfóliu Verner Panton.

Väčšia obrazovka, väčšie osvetlenie



Lampa Panthella 250 Portable využíva známy dizajn pôvodnej lampy Panthella Portable a vďaka tienidlu s priemerom 250 mm ho posúva do nových výšok. Väčšie tienidlo nielenže dodáva vizuálny efekt, ale tiež zlepšuje rozptyl svetla, čím vytvára mäkké a príjemné osvetlenie, ktoré naplní miestnosť teplou atmosférou.

Tienidlo lampy z opálového skla je starostlivo vyrobené tak, aby zabezpečilo rovnomerné a rozptýlené osvetlenie. Vďaka tomu je lampa Panthella 250 Portable ideálna na akúkoľvek príležitosť, od večerných relaxačných chvíľ až po živé stretnutia.

Prenosné osvetlenie bez obmedzení:



Vďaka nabíjateľnej batérii vám Panthella 250 Portable poskytuje slobodu umiestniť svetlo kamkoľvek bez toho, aby ste sa museli starať o elektrické zástrčky. Vďaka tejto prenosnosti je lampa ideálna na vonkajšie podujatia, príjemné chvíle na terase alebo ako štýlový doplnok do akéhokoľvek kúta vášho domova. Lampa si zároveň zachováva ikonický dizajn Panthella a spája ho s modernými inováciami. Trúbkovitý podstavec a výrazné tienidlo vytvárajú vizuálnu pútač, ktorý sa dobre kombinuje so širokou škálou štýlov interiérového dizajnu.

Pozrite si prenosné svietidlo Panthella 250 tu!