Skrášlite svoju kúpeľňu krásnou lampou do práčovne od DCW éditions: nástennou lampou Poudrier!

18. maijs 2023
Skrášlite svoju kúpeľňu krásnou lampou do práčovne od DCW éditions: nástennou lampou Poudrier!
Všetci poznáme klasický výraz: ísť si napudrovať nos. V tomto prípade to francúzsky dizajnér Philippe Nigro posunul ešte o krok ďalej a vytvoril kúpeľňovú lampu, ktorá napodobňuje rozkošnú metaforu s púdrom.

Nádherná nástenná lampa Poudrier od spoločnosti DCW éditions je nielen krásnym a dekoratívnym zdrojom svetla, ale dá sa použiť aj ako zrkadlo: na posilnenie podobnosti s púdrom je lampa vybavená viečkom, ktoré je z vnútornej strany lesklé, takže sa v ňom môžete odrážať. Veko je vyrobené z ocele a má krásnu mosadznú povrchovú úpravu, ktorá dodáva už aj tak rafinovanému dizajnu nádych klasickej elegancie. Veko je pripevnené na pánte, takže sa dá otáčať, a tým umožňuje regulovať intenzitu svetla. Otváraním, respektíve zatváraním veka tak môžete ovládať, či chcete praktické priame svetlo alebo jemnú nepriamu žiaru, ktorá je ideálna na relaxáciu a pohodu vo večerných hodinách.

Zdrojom svetla je zabudovaný modul LED, ktorý je chránený skleneným difúzorom s drážkovaným povrchom, aby sa zabezpečilo neoslňujúce rozloženie svetla. Vďaka stupňu krytia IP44 je svietidlo chránené proti vlhkosti a striekajúcej vode, a preto sa výborne hodí na toalety, do kúpeľní alebo iných vlhkých priestorov. Svedčí to o kvalitne spracovanom dizajne, kde je dotvorený nielen dizajnový koncept, ale kde sa v každej časti krásneho dizajnu myslí aj na možnosti praktického využitia.

Pozrite si nástenné svietidlo Poudrier tu