Preneste budúcnosť do svojho osvetlenia pomocou WiZ

18. aprīlis 2024
Preneste budúcnosť do svojho osvetlenia pomocou WiZ
V posledných rokoch dosiahla technológia inteligentného riadenia elektroniky nové rozmery. Tam, kde ste kedysi mali šťastie, že ste našli lampu s funkciou stmievania alebo nastaviteľným farebným tónom, ponúka nová generácia inteligentných svietidiel nevídané možnosti nastavenia svetla - nielen z hľadiska zmeny jasu a teploty farieb, ale aj diaľkového ovládania svetla, časových nastavení a dokonca celých svetelných scenárov na vytvorenie dokonalej nálady pre každú dobu a príležitosť. Jednou zo značiek, ktorá v oblasti inteligentného osvetlenia skutočne prerazila, je hongkonská spoločnosť WiZ, ktorá sa špecializuje na inteligentné osvetlenie za dostupné ceny, ktoré si môže dovoliť každý.

Spoločnosť WiZ bola založená v roku 2017 a ponúka lampy, žiarovky a príslušenstvo, ktoré sa vyznačujú inteligentným dizajnom umožňujúcim ovládanie svetelných zdrojov prostredníctvom používateľsky prívetivej aplikácie WiZ, ktorú si môžete bezplatne stiahnuť do svojho telefónu, tabletu alebo iných elektronických zariadení. Spoločnosť WiZ sa špecializuje na stropné svietidlá, ktoré sa často dodávajú vo väčších sériách s rôznymi verziami, farebnými variantmi a veľkosťami, aby poskytli to správne osvetlenie pre každú miestnosť. Pozrite si všetky inteligentné svietidlá WiZ priamo tu!

So žiarovkami WiZ môžete urobiť inteligentným akékoľvek svietidlo a sú v širokom sortimente, takže pre každý model svietidla existuje žiarovka WiZ. Všetky žiarovky WiZ nájdete tu!

V neposlednom rade spoločnosť WiZ ponúka príslušenstvo, ktoré rozširuje možnosti inteligentného ovládania svetiel WiZ aj iných elektronických zariadení vo vašej domácnosti. Všetky doplnky WiZ nájdete tu!

Prirodzeným dôsledkom ich futuristických vlastností a vysokého potenciálu je, že všetky svietidlá WiZ majú ultramoderný, uhladený dizajn s čistými, ostrými líniami, neutrálnymi a často monochromatickými farebnými tónmi a krásnou jednoduchosťou dizajnu, vďaka ktorej sa neuveriteľne ľahko začlenia do každého interiéru.

Zistite viac o spoločnosti WiZ a pozrite si všetky jej krásne výrobky priamo tu!