Objavte štýlové svietidlá a krásny interiérový dizajn od Margit Brandt Interieur

13. septembris 2023
Objavte štýlové svietidlá a krásny interiérový dizajn od Margit Brandt Interieur
Meno Margit Brandtovej je jasné všetkým znalcom dizajnu. Brandtová (nar. 1945), ikona dizajnu v Dánsku i v zahraničí, je od polovice 60. rokov známa svojím kreatívnym dizajnovým vesmírom, ktorý ponúka pocit luxusu a dokonalú hotelovú atmosféru, ktorú dokáže rozpoznať a oceniť každý. Margit Brandt mala schopnosť urobiť svoje návrhy nadčasovými, ale aj inovatívnymi a určujúcimi trendy, či už išlo o sako alebo šál. Vďaka tomu si získal mimoriadne široké publikum, ktoré dodnes oceňuje jeho návrhy. Spoločnosť Lampemesteren je preto hrdá na to, že môže predstaviť široký výber interiérových výrobkov vrátane svietidiel od tejto trendovej dánskej dizajnérky a naďalej ponúkať estetické a kvalitatívne náročné návrhy pre dánske domácnosti.

Mimoriadne štýlová séria stolových lámp, ktorú nájdete práve tu, rozžiari tmavé kúty vašej obývačky svojím jemným svitom a estetickým dizajnom. Zamatové tienidlo aj sklenený podstavec farebne ladia a tienidlo má veľkú hĺbku. Vytvára tak krásnu hru na povrchu lampy a je vynikajúcim príkladom jedinečnej schopnosti Margit Brandt vytvárať dizajny, ktoré sú moderné a zároveň nadčasové.

Ak si chcete vytvoriť útulnú atmosféru pri svetle sviečok, Margit Brandt Interieur ponúka množstvo krásnych sviečok a svietnikov, ktoré nájdete práve tu Všetky svietniky sú vyrobené z číreho, odolného krištáľového skla, ktoré odráža svetlo a vytvára útulnú žiaru. Všetky svietniky majú rovnaký štíhly profil a okrúhle sklenené prvky, vďaka čomu ich môžete ľahko kombinovať a vytvoriť si vlastnú kolekciu krištáľových svietnikov Margit Brandt.

Pozrite si celý sortiment nádherných výtvorov Margit Brandt priamo tu