Moderné osvetlenie pre moderné priestory s LED stropným svietidlom Tarja od spoločnosti Lindby

24. janvāris 2024
Moderné osvetlenie pre moderné priestory s LED stropným svietidlom Tarja od spoločnosti Lindby
V 20. a 21. storočí došlo k revolúcii v osvetlení a dnes máme k dispozícii nástroje a technológie na vytvorenie efektívneho osvetlenia, ktoré optimálne využíva energiu na vytvorenie skvelých svetelných podmienok v interiéri aj exteriéri. Osvetľovací gigant Lindby je jednou zo spoločností, ktoré sa snažia čo najlepšie využiť moderné technológie osvetlenia na vytvorenie krásnych dizajnov svietidiel so skvelou funkčnosťou. Inteligentný interiérový dizajn svietidiel je prirodzene obsiahnutý v čistých, ostrých a prísnych dizajnoch, ktoré sú zároveň tvarovo a farebne univerzálne, takže sa ľahko hodia kamkoľvek bez ohľadu na existujúcu koncepciu interiéru.

Teraz to spoločnosť Lindby opäť dokázala a vytvorila svietidlo, ktoré bude vďaka robustnému svietidlu, flexibilnému dizajnu, univerzálnemu vzhľadu a krásnemu osvetleniu vítaným doplnkom každej miestnosti v interiéri. Stropné svietidlo Tarja LED vykazuje minimalistickú estetiku a neutrálnu farebnú škálu, ktorá si nájde svoje miesto nielen v súkromnom dome, ale aj v komerčných a verejných budovách či obchodných priestoroch. Svietidlo sa dodáva v dvoch krásnych verziách, jedna so štvorcovou, druhá s kruhovou hlavou. Obe sa skladajú zo saténového akrylového krytu a kovového rámu s matným chrómovým povrchom. Rám aj kryt tvarovo ladia, a tak sa navzájom zvýrazňujú.

Tarja sa dá namontovať na strop aj na stenu, čo vám dáva slobodu prispôsobiť ju miestnosti podľa vlastných potrieb a preferencií. Vďaka stupňu krytia IP44 je Tarja vhodná aj na inštaláciu do vlhkých priestorov. Zdrojom svetla je zabudovaná LED dióda na vonkajšej strane svietidla. Keďže svetlo LED je vďaka účinnej premene energie vo všeobecnosti pomerne jasné, zdroj svetla je chránený saténovo bielym akrylovým krytom, ktorého matný povrch vyhladzuje svetlo, aby pôsobilo príjemne a rovnomerne.

Pozrite si túto krásnu lampu v oboch verziách tu!