Inšpirujte sa: tri dekoratívne triky so závesným svetlom Top od spoločnosti Muuto

15. maijs 2023
Inšpirujte sa: tri dekoratívne triky so závesným svetlom Top od spoločnosti Muuto
Keď spoločnosti Swiss Big-Game a Muuto spojili svoje sily, aby vytvorili závesné svietidlo Top, ich úlohou bolo vytvoriť univerzálne svietidlo. Svietidlo, ktoré dokáže vyriešiť všetky úlohy a ktoré dokáže pozdvihnúť všetky typy interiérového dizajnu. Ikonický tvar, odtiene, v ktorých sa dodáva, a skvelé svetlo robia z lampy Top svietidlo, pre ktoré si každý nájde miesto - ale ako presne ho používať? Nižšie sme zhromaždili tri návrhy, ktoré vás môžu inšpirovať a informovať:

1. Klasické osvetlenie nad kuchynským ostrovom

.
Vďaka kovovým lampám a maľovanému tienidlu môžete do inak monotónneho interiéru pridať farebný akcent - zároveň však tlmené farby znamenajú, že tieto lampy nikdy nevyjdú z módy.

S dvoma, tromi alebo viacerými vrchnými závesnými svietidlami nad kuchynským ostrovčekom máte k dispozícii praktické aj estetické osvetlenie, ktoré dokáže osvetliť všetko, čo pri kuchynskom ostrovčeku robíte - či už ide o prípravu jedla, spoločenské posedenie s rodinou alebo raňajky v kaviarni. Ak si vyberiete dva alebo viac rovnakých závesných svietidiel, môžete dosiahnuť atmosféru kaviarne alebo baru, ktorú by ste inak zažili len v módnych mestách ako Berlín alebo Londýn.

2. Umelecké zoskupenie v obývacej izbe

.
Množstvo rôznych veľkostí a farieb, v ktorých je závesné svietidlo Top k dispozícii, neexistuje len preto, aby ste si mohli nájsť presne to, ktoré sa hodí do vášho domova - je absolútne povolené rôzne varianty kombinovať.

V tmavom kúte dokážu 3-4 závesné svietidlá Top zavesené v rôznych výškach urobiť zázraky - v nudnom interiéri však môžu byť zázrakom. Kombinujte veľkosti aj farby a dosiahnite dynamiku a farebnosť, ktorou je spoločnosť Muuto známa. Svietidlá sú vo farbách Muuto, takže si môžete byť istí, že sa k sebe všetky krásne hodia!

3. Osvetlenie jedálenského alebo obývacieho stola


Nech už chcete osvetliť akýkoľvek typ jedálenského stola alebo stola v obývacej izbe, na túto úlohu je tu závesné svietidlo Top.

Široká škála farieb zaručuje, že vždy nájdete také, ktoré sa hodí k vášmu interiéru - a rozmanitosť tvarov znamená, že vždy nájdete závesné svietidlo Top, ktoré vyhovuje veľkosti. Ak máte veľký, okrúhly stôl, odporúčame zvoliť nízky, ale široký Top, ktorý krásne rozptyľuje svetlo - a ak máte podlhovastý stôl, môžete skombinovať niekoľko menších! Možnosti sú nekonečné.

Ak ste zvedaví, nižšie môžete preskúmať celý náš sortiment závesných svietidiel Top:

Pozrite si všetky závesné svietidlá Top od spoločnosti Muuto tu!