Normann Copenhagen predstavuje tri nové, jedinečné farby série Porta

17. oktobris 2024
Normann Copenhagen predstavuje tri nové, jedinečné farby série Porta
Spoločnosť Normann Copenhagen pokračuje v inováciách v oblasti moderného osvetlenia a teraz rozširuje svoju obľúbenú sériu Porta o tri nové farby vrátane červenej, hnedej a zelenej. Tieto elegantné farby vnášajú závan sviežosti do už aj tak štýlovej a funkčnej kolekcie prenosných svietidiel navrhnutých tak, aby sa hodili do každej domácnosti.

Lampa Porta od spoločnosti Normann Copenhagen je známa svojou jednoduchou, ale sofistikovanou konštrukciou. Skladá sa z tienidla spočívajúceho na robustnom valcovitom podstavci z ABS plastu a bieleho akrylového difúzora, ktorý zabezpečuje príjemné a rovnomerné osvetlenie. Je navrhnutý so silikónovým golierom, ktorý zabezpečuje stabilitu lampy na akomkoľvek povrchu, vďaka čomu je mimoriadne flexibilný a všestranný.

Vďaka trom novým farbám vám Normann Copenhagen dáva možnosť dodať vášmu interiéru osobný nádych. Nové červené tienidlo môže pôsobiť ako farebný akcent v minimalistickom priestore a dodať pocit tepla a energie. Hnedá farba sa môže dokonale začleniť do prírodnejšieho a zemitejšieho prostredia a dodať mu hĺbku a pokoj. Zelená verzia je závanom čerstvého vzduchu, ktorý sa krásne hodí do moderných aj klasických interiérov a vytvorí upokojujúcu atmosféru všade, kde sa ho rozhodnete umiestniť.

Lampa Porta nie je len krásnym dizajnovým detailom; jej prenosná funkčnosť znamená, že ju možno ľahko premiestňovať a používať v rôznych miestnostiach podľa potreby. Môžete ju napríklad použiť ako nočnú lampu, počas letných večerov si ju vziať do záhrady alebo ju umiestniť na poličku v obývačke a vytvoriť tak útulnú atmosféru. Vďaka bezkáblovej konštrukcii ju môžete ľahko prenášať z miestnosti do miestnosti a s výdržou batérie až 20 hodín si môžete byť istí, že bude svietiť celé hodiny, nech ju použijete kdekoľvek.

Vďaka novej farebnej škále značky Normann si teraz môžete lampu Porta prispôsobiť tak, aby dokonale ladila s vaším štýlom a domovom. Či už máte radi teplé odtiene červenej a hnedej, alebo dávate prednosť chladnejšej, osviežujúcej zelenej, lampa Porta od spoločnosti Normann Copenhagen dodá vášmu interiéru funkčnosť aj estetiku.

Pozrite si nové a existujúce prenosné stolové lampy Porta od spoločnosti Normann Copenhagen tu