FLOS STORIES: Philippe Starck predstavuje La Plus Belle - dokonalé zrkadlo pre moderné osvetlenie

21. oktobris 2024
FLOS STORIES: Philippe Starck predstavuje La Plus Belle - dokonalé zrkadlo pre moderné osvetlenie
Ikonický dizajnér Philippe Starck opäť inovoval dizajn zrkadiel svojím najnovším dielom La Plus Belle. Toto inovatívne zrkadlo je navrhnuté tak, aby poskytovalo optimálne osvetlenie, a je vyvinuté s využitím modernej technológie a estetickej jemnosti. Zrkadlo bolo predstavené ako súčasť novootvoreného obchodu Flagship Store, ktorý navrhol Calvi Brambilla, kde inštalácia oslavovala uvedenie nového radu Starckových zrkadiel s osvetlením.

Zrkadlo La Plus Belle je navrhnuté tak, aby poskytovalo čo najlepšie svetlo. Špeciálne LED diódy ukryté pod optickým silikónovým difúzorom sú starostlivo umiestnené tak, aby zabezpečili rovnomerné a rovnomerné rozloženie svetla. Vďaka vynikajúcemu indexu podania farieb (CRI) 95 a stabilnému indikátoru červenej farby (R9>90) ponúka zrkadlo zážitok z osvetlenia najvyššej kvality. Svetlo je nielen jasné, ale aj mäkké a príjemné (2700 K), ktoré možno regulovať pomocou stmievača integrovaného v zrkadle.

Rám zrkadla je vyrobený zo špeciálne vyvinutej hliníkovej zliatiny, ktorá zaručuje vysokú kvalitu eloxovaných farieb. Zrkadlo La Plus Belle je k dispozícii vo viacerých elegantných povrchových úpravách vrátane brúseného zlata a medi, ako aj lešteného bronzu a prírodného hliníka. Tieto rafinované povrchové úpravy dodávajú zrkadlu luxusný vzhľad, ktorý sa hodí do každého moderného interiéru.

Zrkadlo La Plus Belle je nielen estetické, ale aj praktické. Zrkadlo sa dá ľahko zavesiť ako obraz aj vďaka inovatívnemu riešeniu montáže na stenu, kde magnetický úchyt v spodnej časti zaisťuje, že zrkadlo zostane na stene stabilné a bezpečné.

Vďaka dokonalej kombinácii technológie a dizajnu je zrkadlo La Plus Belle viac než len zrkadlo - je to svetelný zážitok, ktorý zdokonalí každý priestor.

Zrkadlo La Plus Belle od spoločnosti Flos kúpite tu

Pôvodný text od spoločnosti FLOS v článku FLOS STORIES