TALA UVÁDZA NA TRH NOVÉ ZÁVESNÉ SVIETIDLO BOWER V TROCH FARBÁCH

14. oktobris 2024
TALA UVÁDZA NA TRH NOVÉ ZÁVESNÉ SVIETIDLO BOWER V TROCH FARBÁCH
Londýnska značka Tala práve uviedla na trh svoj nový rad príveskov Bower, ktorý sa vyrába v troch rôznych veľkostiach a farbách. Tento debutový rad kombinuje ručne točené oceľové tienidlá z Yorkshiru v Spojenom kráľovstve s eloxovanými hliníkovými príveskami, čím vytvára modulárny systém s nespočetnými možnosťami vystavenia.

Séria Bower pozostáva z troch jedinečných obrazoviek, z ktorých každá má svoj vlastný dizajn a rozloženie svetla. Obrazovka Bower C220 má kompaktný kužeľovitý tvar, je známa svojím štíhlym profilom a vysokým sklonom, ktorý poskytuje priamejší svetelný lúč. Toto svietidlo sa dodáva so žiarovkou Sphere III, ktorá zabezpečuje optimálne osvetlenie.

Monitor Bower C360 má klasický chladný tvar, ktorý vytvára odvážny a pútavý vzhľad a zároveň poskytuje rovnomerné rozloženie svetla. Táto lampa sa dodáva so žiarovkou Sphere IV, ktorá prispieva k rovnomernému osvetleniu.

A napokon, difúzor Bower C600 je výrazné svietidlo s výrazne nízkym sklonom a širokým priemerom, ktorý umožňuje široké rozloženie svetla pod ním. Toto svietidlo sa dodáva so žiarovkou Oval II, ktorá zabezpečuje široké a pohodlné osvetlenie.

Vďaka sérii Bower sa spoločnosti Tala podarilo vytvoriť univerzálne a štýlové riešenie osvetlenia, ktoré sa hodí do každého interiéru. Či už chcete kompaktné a priame osvetlenie, rovnomerné a výrazné rozloženie svetla alebo široké a výrazné svetlo, séria Bower má čo ponúknuť.

Nenechajte si ujsť príležitosť spoznať túto úžasnú kolekciu príveskov od spoločnosti Tala. Na nižšie uvedenom odkaze si môžete pozrieť ďalšie produkty tejto značky a nájsť dokonalý prívesok Bower pre svoj domov.

Nájdite svoj obľúbený prívesok Bower tu!