ŠTYRI NOVÉ FARBY PRE PRÍVESOK CARAVAGGIO OD SPOLOČNOSTI FRITZ HANSEN

19. septembris 2024
ŠTYRI NOVÉ FARBY PRE PRÍVESOK CARAVAGGIO OD SPOLOČNOSTI FRITZ HANSEN
Hľadáte závesné svietidlo, ktoré v sebe spája dánsku kvalitu a nadčasový dizajn? Potom je tu pre vás dobrá správa. Fritz Hansen práve uviedol na trh štyri nové farby ikonickej závesnej lampy Caravaggio™, ktorú navrhla renomovaná dánska dizajnérka Cecilie Manz. Nové farby - matná teplá sivá, matná zaprášená zelená, matná patinová zelená a matná hrdzavá červená - dodávajú už aj tak obľúbenej lampe svieži a moderný vzhľad.

Svietidlá Caravaggio™ získali status skutočnej dizajnovej ikony. Cecilie Manz dokázala aktualizovať nadčasovú siluetu s moderným nádychom, vďaka čomu sú lampy vhodné do pracovnej aj jedálenskej zóny. Zakrivené tienidlo modelu P2 jemne uvoľňuje svetlo smerom von, čím vytvára príjemné a funkčné osvetlenie v každej miestnosti.

Nové farby vám umožnia ešte presnejšie prispôsobiť váš interiér. Matná teplá sivá dodáva jemnú eleganciu, zatiaľ čo matná prašná zelená vnáša do miestnosti pokojný a prirodzený pocit. Matná zelená Patina Green dodáva nádych vintage šarmu a matná hrdzavá Red dodáva teplú a rustikálnu atmosféru. Bez ohľadu na to, ktorú farbu si vyberiete, môžete si byť istí, že získavate vysokokvalitné závesné svietidlo, ktoré je navrhnuté tak, aby vydržalo dlhé roky.

Spoločnosť Fritz Hansen je známa svojím nekompromisným prístupom ku kvalite a dizajnu a závesné svietidlá Caravaggio™ nie sú výnimkou. Vďaka týmto novým farbám teraz môžete získať svietidlo, ktoré nielenže splní vaše potreby v oblasti osvetlenia, ale zároveň poslúži ako štýlový dizajnový prvok vo vašej domácnosti.

Ste pripravení vylepšiť svoje osvetlenie jedným z nových závesných svietidiel Caravaggio™ od spoločnosti Fritz Hansen?

Pozrite si vzrušujúce nové farby a zvyšok radu Caravaggio tu!