KLASICKÝ DÁNSKY DIZAJN OD SPOLOČNOSTI VERPAN - MOON TERAZ K DISPOZÍCII V OPÁLOVEJ FARBE

16. septembris 2024
KLASICKÝ DÁNSKY DIZAJN OD SPOLOČNOSTI VERPAN - MOON TERAZ K DISPOZÍCII V OPÁLOVEJ FARBE
Verner Panton, jeden z najikonickejších dánskych dizajnérov, vytvoril mnoho nadčasových diel, ale len málo z nich je tak obľúbených ako jeho závesné svetlo Moon. Svietidlo Moon navrhnuté v roku 1960 predstavuje jeden z Pantonových prvých a najvýraznejších návrhov osvetlenia. Tento klasický závesný svietidlo je charakteristický svojou vejárovitou štruktúrou s desiatimi krúžkovými lamelami, ktoré sú dokonale umiestnené tak, aby poskytovali mäkké, ambientné a neoslňujúce svetlo. Lamely odrážajú a filtrujú svetlo, čo spôsobuje, že prívesok mení vzhľad v závislosti od uhla, z ktorého sa naň pozeráte.

Teraz Verpan s hrdosťou znovu uvádza na trh prívesok Moon v novej opálovej verzii. Nová verzia z priehľadného bieleho akrylu dodáva svietidlu teplý, jemný a poetický svit. Už aj tak obľúbenému dizajnu tak dodáva nový rozmer a moderne ho aktualizuje, čo dokonale zapadá do súčasných interiérových trendov. Opálová povrchová úprava vytvára útulnú atmosféru a robí z prívesku Moon ideálnu voľbu pre tých, ktorí chcú do svojho domova vniesť nádych klasického dánskeho dizajnu.

Verner Panton bol známy svojím inovatívnym prístupom k dizajnu a schopnosťou vytvárať funkčné umelecké diela. Prívesok Moon nie je výnimkou. Jeho jedinečný dizajn a schopnosť vytvárať atmosférické osvetlenie z neho robí nevyhnutnosť pre nadšencov dizajnu a tých, ktorí oceňujú kvalitné osvetlenie. Znovu uvedením svietidla Moon v opálovej farbe spoločnosť Verpan opäť dokázala, prečo je lídrom v dánskom dizajne.

Ak hľadáte závesné svietidlo, ktoré v sebe spája estetiku a funkčnosť, Verpan Moon in opal je ideálnou voľbou. Toto svietidlo nielenže rozžiari váš domov, ale dodá mu aj nadčasovú eleganciu, ktorá zaujme každého hosťa.

Pozrite si nové svietidlo Moon od spoločnosti Verpan tu