SKLENENÝ PRÍVESOK S GUĽOU OD SPOLOČNOSTI FRANDSEN - DÁNSKY DIZAJN ZO SKLA A PIATICH FANTASTICKÝCH FARIEB

2. septembris 2024
SKLENENÝ PRÍVESOK S GUĽOU OD SPOLOČNOSTI FRANDSEN - DÁNSKY DIZAJN ZO SKLA A PIATICH FANTASTICKÝCH FARIEB
Hľadáte lampu, ktorá spája nadčasový dizajn s modernou eleganciou? Potom je pre vás nové závesné svietidlo Ball Glass od dánskej značky Frandsen to pravé. Toto ikonické svietidlo, ktoré navrhol Benny Frandsen v roku 1968, je teraz k dispozícii z nádherného skla a dodáva sa v piatich jedinečných farbách a dvoch rôznych veľkostiach v opálovo bielej farbe.

Lampa Ball je skutočnou klasikou dánskeho dizajnu a svoju popularitu si udržiava už roky vďaka tomu, že sa neustále prispôsobuje aktuálnym trendom. Séria Ball je vďaka svojmu hravému tvaru a čistým líniám všestranná a štýlová, takže je ideálna pre súkromné domácnosti aj väčšie komerčné projekty.

Nová kolekcia Ball Glass prináša závan čerstvého vzduchu do už obľúbenej kolekcie Ball a svojimi sklenenými variantmi ponúka moderný nádych. Päť farieb - od klasických odtieňov až po odvážnejšie voľby - vám umožní nájsť dokonalú lampu, ktorá sa hodí k vášmu interiéru.

Spoločnosť Frandsen bola vždy synonymom vysokej dánskej kvality a závesné svietidlo Ball Glass nie je výnimkou. Každá lampa je starostlivo vyrobená, aby ste získali výrobok, ktorý je nielen krásny, ale aj odolný. Filozofia dizajnu Bennyho Frandsena vyžaruje z každého detailu, vďaka čomu je lampa Ball nadčasovou voľbou, ktorá bude váš domov zdobiť dlhé roky.

Či už bude váš nový prívesok visieť nad kuchynským stolom, alebo sa bude vynímať v obývačke, sklenený prívesok Ball dodá vášmu domovu nádych elegancie a nadčasového dánskeho dizajnu.

Nepremeškajte príležitosť vlastniť kúsok histórie dánskeho dizajnu.

Pozrite si nové prívesky Ball Glass a celú ikonickú sériu Ball od spoločnosti Frandsen tu