Limitovaná edícia Louis Poulsen - PH 2/1 stolová lampa Dusty Terracotta

9. septembris 2024
Limitovaná edícia Louis Poulsen - PH 2/1 stolová lampa Dusty Terracotta
Spoločnosť Louis Poulsen hrdo predstavuje svoju najnovšiu limitovanú edíciu: stolnú lampu PH 2/1 vo farbe Dusty Terracotta. Tento nadčasový kúsok je nielen poctou jedinečnému dizajnu osvetlenia Poula Henningsena, ale aj umeleckým dielom sám o sebe a od 1. októbra do 31. decembra 2024 máte jedinečnú príležitosť obohatiť svoj domov o tento kúsok histórie dánskeho dizajnu.

Táto exkluzívna stolová lampa je vytvorená s dôkladným remeselným spracovaním a estetickou jemnosťou. Henningsenova genialita v tvarovaní svetla ožíva v štvorvrstvových tienidlách z fúkaného skla, ktoré nádherne zachytávajú a odrážajú svetlo spôsobom, ktorý vytvára hrejivú a príjemnú atmosféru. Zaprášená terakotová farba sklenených tienidiel zvýrazňuje organický tvar lampy a dodáva jej moderný a zároveň nadčasový vzhľad.

Každý kus skla je vyrobený individuálne tradičnou technikou fúkania skla. To znamená, že žiadne dve lampy nie sú úplne rovnaké - každé tienidlo je jedinečné s miernymi odchýlkami vo farbe, hmotnosti a štruktúre. Tieto drobné rozdiely, vrátane prítomnosti malých vzduchových bubliniek, sú dôkazom dôkladného remeselného spracovania každej lampy.

Rám lampy je vyrobený z mosadze, ktorá vďaka starostlivo kontrolovanému procesu starnutia získala tmavý, rafinovaný povrch. Aby sa tento jedinečný povrch zachoval, rám je lakovaný, čím sa zabezpečí, že estetický vzhľad lampy sa časom nezmení.

Ako posledný nádherný detail je na tejto limitovanej edícii vygravírovaný podpis Poula Henningsena, čím sa každá lampa stáva osobnou poctou jednému z najvplyvnejších dánskych dizajnérov. Táto limitovaná edícia je k dispozícii len na obmedzený čas, čo vám dáva vzácnu príležitosť vlastniť kúsok nadčasového dizajnového dedičstva. Ozdobte teda svoj domov exkluzívnou ikonou dánskeho dizajnu v skvostnom remeselnom spracovaní, ktoré nikdy nevyjde z módy!

Na tomto mieste si môžete pozrieť novú exkluzívnu limitovanú edíciu stolnej lampy PH 2/1 Dusty Terracotta od značky Louis Poulsen