Mimoriadna ľahkosť a elegancia od DCWéditions a Lutz Pankow - Objavte prívesok Munari!

5. septembris 2024
Mimoriadna ľahkosť a elegancia od DCWéditions a Lutz Pankow - Objavte prívesok Munari!
Spoločnosť DCWéditions hrdo predstavuje svoje najnovšie majstrovské dielo, prívesok Munari, ktorý navrhol talentovaný Lutz Pankow. Toto jedinečné svietidlo spája sochársku estetiku s funkčným osvetlením a s ľahkosťou a eleganciou sa pohybuje medzi umením a praktickosťou.

Závesné svietidlo Munari je prejavom túžby vytvoriť svietidlo, ktoré vyplní priestor s minimálnym použitím materiálov. Nosné a vodivé štruktúry sú integrované do jedného komponentu. Všetky fyzikálne napätia sú logicky vyvážené a výsledkom je poetický výraz, ktorý vo vašom interiéri nepochybne vyvolá obdiv a upúta pozornosť. Toto udržateľné konštrukčné riešenie umožňuje jednoduchú výmenu svetelných zdrojov a skrutkové spoje zabezpečujú jednoduchú opätovnú použiteľnosť. Balenie je optimalizované pre plochý, priestorovo úsporný tvar, čo je tiež ekologický krok spoločnosti DCW.

Munari je ideálny pre rôzne oblasti interiérového dizajnu; nad jedálenským stolom vytvára sofistikovanú atmosféru vďaka jemnému, ale účinnému osvetleniu, zatiaľ čo v obývacej izbe pôsobí ako umelecký centrálny prvok, ktorý dodáva moderný a elegantný nádych. V kancelárskom prostredí zasa poskytuje čistý vzhľad a pohodlné osvetlenie úloh, zatiaľ čo v spálni prispieva k uvoľňujúcej a harmonickej atmosfére.

Výhody svietidla Munari sú mnohé. Jeho minimalistický dizajn zaručuje, že sa hodí do každého interiéru bez toho, aby v ňom dominoval. Integrovaná konštrukcia a ľahko vymeniteľné svetelné zdroje zároveň zabezpečujú jednoduchú a bezproblémovú údržbu. Vďaka filozofii udržateľného dizajnu je svietidlo Munari aj ekologickou voľbou. Okrem toho je závesné svietidlo Munari dostupné v troch elegantných veľkostiach a dvoch sofistikovaných farbách vrátane zlatej a čiernej, takže si môžete vybrať dokonalú kombináciu, ktorá podčiarkne váš interiér a dodá vášmu domovu nádych luxusu a moderného štýlu.

Portugalský dizajnér, ktorý stojí za týmto majstrovským dielom, Lutz Pankow, čerpal zo svojich skúseností z raného detstva, keď svojho otca, leteckého technika, často sprevádzal do hangáru Munari. Jeho zázemie v oblasti inžinierstva a produktového dizajnu sa jasne odráža v tejto lampe, ktorá spája technické finesy s prirodzenou krásou. S príveskom Munari Pankow vytvoril lampu, ktorá je estetickým potešením a zároveň technickým úspechom, ktorý si nepochybne nájde svoje miesto v mnohých domácnostiach na celom svete.

Pozrite si všetky svietidlá Munari od DCW tu