FLOS STORIES: Stolová lampa Copycat od spoločnosti Flos a Michaela Anastassiadesa

26. augusts 2024
FLOS STORIES: Stolová lampa Copycat od spoločnosti Flos a Michaela Anastassiadesa
Spoločnosti Flos sa opäť podarilo spojiť umenie a funkčnosť vo svojom najnovšom majstrovskom diele, stolovej lampe Copycat, ktorú navrhol renomovaný dizajnér Michael Anastassiades. Táto jedinečná lampa sa skladá z dvoch gulí, ktoré sa jednoducho dotýkajú, čím vytvárajú jemnú a poetickú rovnováhu. Elegantná konštrukcia je nielen pastvou pre oči, ale aj technickým zázrakom.

Sám Anastassiades opisuje lampu takto:

"Dve gule, ktoré sa navzájom dotýkajú. Jedna malá, z drahého materiálu, umiestnená v 'tieni' veľkej, z osvetleného skla."

Tento koncept nie je len estetickým rozhodnutím, ale starostlivo premysleným dizajnovým riešením, kde menšia guľa v povrchovej úprave z 24-karátového zlata ukrýva LED zdroj. Tento LED zdroj vyžaruje lúč svetla do sklenenej gule, čím vzniká rovnomerné a mäkké osvetlenie, ktoré sa harmonicky šíri po celej miestnosti.

Stolová lampa Copycat vyžaruje luxus a sofistikovanosť vďaka povrchovej úprave z 24-karátového zlata, čím dodá každému domovu nádych exkluzivity. Zlatý materiál dodáva lampe nielen distingvovaný vzhľad, ale prispieva aj k jej celkovej estetickej harmónii.

S lampou Copycat spoločnosť Flos opäť potvrdila svoju pozíciu lídra v oblasti inovatívneho a moderného osvetlenia. Jednoduchý, ale sofistikovaný dizajn lampy z nej robí ideálnu voľbu pre tých, ktorí chcú svojmu interiéru dodať nádych elegancie a moderného umenia.

Stolná lampa Copycat nie je len zdrojom svetla, ale umeleckým dielom, ktoré symbolizuje rovnováhu a krásu. Vďaka dômyselnému dizajnu Michaela Anastassiadesa a oddanosti spoločnosti Flos kvalite a inováciám je táto lampa nevyhnutnou súčasťou ponuky pre nadšencov dizajnu a estétov na celom svete.

Najdite stolnú lampu Copycat od spoločnosti Flos tu

Pôvodný text od spoločnosti FLOS v článku FLOS STORIES