Štýlová lampa Cale od spoločnosti DybergLarsen je teraz k dispozícii ako prenosná

22. augusts 2024
Štýlová lampa Cale od spoločnosti DybergLarsen je teraz k dispozícii ako prenosná
Estetická kolekcia osvetlenia Cale si nájde miesto v každej modernej domácnosti. Séria sa vyznačuje čistým dizajnom s neutrálnou, monochromatickou farebnou schémou a charakteristickou asymetriou, ktorá charakterizuje dizajn tienidiel. Teraz do kolekcie pribudla nová stolová lampa, tentoraz v bezdrôtovom vyhotovení, ktoré ponúka nevídané možnosti. Rovnako ako ostatné lampy z kolekcie Cale má stolová lampa Cale techargeable jednoduchý dizajn s pevným čiernym povrchom a kužeľovitým tienidlom s asymetrickým profilom, ktorý zodpovedá naklonenej polohe rámu. Na rozdiel od ostatných lámp Cale je však tento model vybavený batériou, ktorá dodáva energiu zabudovanému LED modulu lampy a dá sa nabíjať pomocou USB kábla (je súčasťou dodávky). Vďaka tomu môžete lampu prenášať a užívať si jej praktické osvetlenie a krásny dizajn vo viacerých miestnostiach naraz.

Zabudovaný svetelný zdroj LED má účinnú premenu energie, a preto môže medzi jednotlivými nabitiami svietiť mnoho hodín. Svetelný zdroj je trvalo zasadený v tienidle a tienený bielym difúzorom, ktorý rozptyľuje svetlo pre rovnomerný vzhľad. Svetlo vyžaruje cez široký otvor v spodnej časti tienidla a poskytuje praktické osvetlenie stolovej dosky pod ním. Rovnako ako v prípade ostatných svietidiel z tejto série sa dá tienidlo prenosnej stolovej lampy otáčať, čím sa dá upraviť smer svetla.

Vďaka zabudovanej funkcii stmievania možno jas nastaviť v troch stupňoch. Vďaka tomu môžete svetlo prispôsobiť svojim špecifickým potrebám a mať správne osvetlenie na prácu aj relaxáciu.

Keďže všetky svietidlá Cale majú rovnaký moderný vizuálny dizajn, stolnú lampu môžete ľahko kombinovať s ostatnými svietidlami z tejto série. Všetky ich nájdete priamo tu.