Anoli od dánskej spoločnosti Nuura je teraz k dispozícii aj ako samostatný prívesok

5. augusts 2024
Anoli od dánskej spoločnosti Nuura je teraz k dispozícii aj ako samostatný prívesok
V daždivý septembrový deň sa v spoločnosti Sofie Refer, ktorá navrhla kolekciu svietidiel Anoli, rozprúdila kreativita. Každá lampa v kolekcii vyžaruje pokoj a zachytáva krásu prírody, kde každý detail svedčí o kvalitnom remeselnom spracovaní a starostlivo vybraných materiáloch. Séria Anoli zahŕňa širokú škálu svietidiel v niekoľkých typoch a rôznych konšteláciách. Lampa je k dispozícii ako závesné svietidlo aj ako bodové svietidlo na strop a stenu v niekoľkých variantoch a v krásnom výbere farieb. Všetky majú spoločný výrazný, dizajnovo orientovaný tvar slzy, ktorý dodáva svietidlu Anoli jedinečný výraz a vysokú rozpoznávaciu hodnotu.

Teraz sa objavilo nové svietidlo Anoli, ktoré je krásnym doplnkom ostatných svietidiel a vítaným prírastkom do série: Závesné svietidlo Anoli. Tento nádherný jednoduchý závesný prvok zvýrazňuje charakteristický tvar slzy tienidla tým, že ho necháva visieť vertikálne nadol, čo umožňuje vyniknúť organickému konceptu dizajnu v miestnosti. Závesné svietidlo sa dodáva v dvoch krásnych farebných variantoch, jeden v jednofarebnej čiernej farbe pre moderný a exkluzívny vzhľad a druhý v bielej farbe so zlatými detailmi pre pôvabný a klasický nádych. Farebná schéma nadväzuje na ostatné svietidlá v sérii, takže ich možno ľahko kombinovať a vytvoriť tak krásny a ucelený koncept osvetlenia v každom interiéri.

Rovnako ako ostatné svietidlá zo série Anoli sa aj svetlo závesného svietidla vyznačuje cielenou, ale neoslňujúcou žiarou, ktorú možno použiť na zvýraznenie konkrétnych častí miestnosti aj na doplnenie celkového osvetlenia. Svietidlo môžete namontovať nad malý stôl, nad kuchynskú linku alebo ku kuchynskému ostrovčeku, najlepšie v kombinácii s ostatnými krásnymi svietidlami Anoli. Závesné svietidlo nájdete spolu s ostatnými svietidlami z kolekcie Anoli priamo tu!