Vneste do každej miestnosti dizajnové osvetlenie s novou prenosnou verziou stolnej lampy Arum

1. augusts 2024
Vneste do každej miestnosti dizajnové osvetlenie s novou prenosnou verziou stolnej lampy Arum
Krása tvaru a funkčnosť sa nádherne spájajú v novom prírastku do elegantnej kolekcie osvetlenia Arum od dánskej dizajnérskej spoločnosti ferm LIVING. Všetky lampy z kolekcie Arum sa vyznačujú nádherným kvetinovým dizajnom a pôvabným organickým výrazom, ktorý sa odráža v zakrivenom ráme pripomínajúcom stonku kvetu aj v širokom, mierne asymetrickom tienidle, ktoré sa vznáša v pôsobivej imitácii okvetného lístka. Celú krásnu kolekciu lámp si môžete pozrieť priamo tu.

Kolekciu doteraz tvorili stojacie a nástenné lampy v niekoľkých verziách, ako aj stolové lampy s káblom. Teraz však lampa prichádza v praktickej bezdrôtovej verzii so svetelným zdrojom LED napájaným batériou, takže si praktické osvetlenie lampy môžete vychutnať v akejkoľvek miestnosti. Keďže lampa má vysokú triedu ochrany (IP44), je schválená aj na vonkajšie použitie a počas teplých letných večerov si ju môžete bez problémov vziať na terasu. Zakrivený dizajn stonky vytvára prirodzenú rukoväť, vďaka ktorej sa lampa ľahko prenáša. Široký dizajn tienidla vytvára široké osvetlenie smerom nadol na veľkej ploche. Lampa je vybavená dotykovým stmievačom, ktorý umožňuje vybrať si medzi tromi rôznymi úrovňami osvetlenia. Mäkké svetlo vytvára príjemnú žiaru v teplom bielom odtieni (2700 K) s vysokým podaním farieb (CRI > 90). Svetelný zdroj možno nabíjať prostredníctvom kábla USB-C, ktorý je súčasťou dodávky. Po 8 hodinách je batéria plne nabitá. Svietidlo môže vyžarovať svetlo 8 až 24 hodín v závislosti od zvoleného nastavenia svetla.

Celý povrch lampy je práškovo lakovaný jednofarebným odtieňom, ktorý krásne ladí s ostatnými farbami v sérii. Prenosná stolová lampa je k dispozícii v množstve krásnych farebných variantov. Vyskúšajte ich všetky tu.