Všestranné osvetlenie a štýlový dizajn do každej miestnosti s nástenným svietidlom Metropole Deluxe od spoločnosti Halo Design

18. jūlijs 2024
Všestranné osvetlenie a štýlový dizajn do každej miestnosti s nástenným svietidlom Metropole Deluxe od spoločnosti Halo Design
Tento talentovaný dizajnér sa vyznačuje schopnosťou vytvoriť expresívny dizajn lampy s niekoľkými starostlivo vybranými detailmi. Dizajn, ktorý so štýlovou jednoduchosťou a minimalistickou precíznosťou dokáže vniesť do interiéru osobitosť a charakter. Dizajn, ktorý sa zdá byť jednoduchý, ale napriek tomu upúta pozornosť a zanechá trvalý dojem. To sú vlastnosti, ktoré charakterizujú modernú sériu svietidiel Metropole navrhnutú dánskym dizajnérom samoukom Michaelom Waltersdorffom, ktorý založil spoločnosť Halo Design v roku 1994, keď mal len 18 rokov. Od založenia spoločnosti Halo Design Waltersdorff neúnavne pracuje na vytváraní nádherných modelov svietidiel s moderným výrazom a škandinávskym minimalizmom, ktorý je jeho vzorom. Ak ste zvedaví na ďalšie Waltersdorffove výtvory, môžete ich nájsť tu.

Škandinávsky minimalizmus je charakteristickým znakom série Metropole, ktorá, ako už názov napovedá, je veľmi moderná a mestská. Svietidlá sa vyznačujú neutrálnou farebnou škálou a asymetrickým tienidlom, ktoré sa na strane otočenej do miestnosti mierne rozširuje, aby sa optimálne rozložilo svetlo. Ak si chcete pozrieť všetky svietidlá z tejto série, nájdete ich tu.

Nástenné svietidlá v rámci série Metropole vynikajú krútenými rámami, ktoré ikonickému dizajnu dodávajú krásny nádych. Rám aj tienidlo sa dajú nakloniť, čím sa dá veľmi presne nastaviť smer svetla, vďaka čomu je nástenné svietidlo Metropole Deluxe dokonalým svetlom na čítanie. Tienidlo môžete tiež nechať smerovať k stene pre harmonické, nepriame akcentové osvetlenie. Nástenné svietidlo sa dodáva v troch rôznych veľkostiach, takže máte k dispozícii svietidlo vhodné do každej miestnosti, a to všetko v modernom čiernom vyhotovení, vďaka ktorému ho ľahko začleníte do interiéru miestnosti.

Pozrite si nástenné svietidlo Metropole Deluxe vo všetkých verziách tu.