Dizajnovo orientovaná klobúková lampa od spoločnosti OYOY je teraz k dispozícii ako prenosná

15. jūlijs 2024
Dizajnovo orientovaná klobúková lampa od spoločnosti OYOY je teraz k dispozícii ako prenosná
Kolekcia osvetlenia "Hatto" nadchne všetkých milovníkov dizajnu, pretože vďaka svojmu elegantnému dizajnu vykazuje štýlovú a krásnu estetiku a zároveň obohacuje miestnosť príjemným osvetlením. Séria zahŕňa závesné aj stolové svietidlá a vyznačuje sa najmä širokým tienidlom, ktoré sérii prepožičiava aj svoj názov a napodobňuje charakteristický tvar japonských slamených klobúkov.

Stolné lampy majú kompaktnú valcovitú základňu, ktorá im dodáva hubovitý a organický vzhľad, a všetky majú desaturovanú farbu s matným leskom, ktorá poskytuje elegantný protipól moderným a minimalistickým štýlom interiéru. Tienidlo posiela svetlo smerom nadol v priamom spádovom svetle, ktoré vrhá krásny kruh okolo lampy a ešte viac zdôrazňuje nádherný dizajn. Tento typ akcentového svietidla sa skvele hodí na doplnenie celkového osvetlenia v miestnosti, či už ide o obývačku alebo spálňu. Ako čerešnička na torte je lampa vybavená jemnými mosadznými detailmi, ktoré zdokonaľujú estetickú hodnotu lampy a dodávajú jej nadčasový nádych, ktorý krásne dopĺňa moderný a do detailov zredukovaný dizajnový jazyk.

Teraz je však táto nádherná lampa k dispozícii aj v bezdrôtovej verzii so zabudovaným zdrojom svetla LED a batériou, takže si svetlo lampy môžete užívať v ktorejkoľvek miestnosti vášho domova. Zabudovaná funkcia stmievania umožňuje nastaviť intenzitu svetla v troch úrovniach, takže budete mať vždy to správne svetlo pre každú miestnosť, v každom čase a pri každej príležitosti.

Prenosné stolové lampy sa dodávajú v štyroch krásnych farebných variantoch, ktoré nájdete pri všetkých ostatných skvelých modeloch série Hatto od spoločnosti OYOY priamo tu.