Vneste do svojho interiéru vlastnú osobnosť a štýl pomocou farebných žiariviek Neon Tube

11. jūlijs 2024
Vneste do svojho interiéru vlastnú osobnosť a štýl pomocou farebných žiariviek Neon Tube
Farebné lampy zo série Neon Tube od dánskej dizajnérskej značky HAY dodajú vášmu interiéru ďalší šmrnc vďaka svojmu farebnému a slávnostnému dizajnu, ktorý ponúka flexibilné akcentové osvetlenie a vysokú atmosféru. Svietidlá vychádzajú zo známej žiarivky a majú jednoduchý a konzistentný dizajnový koncept, od jednoduchého trubicového tela svietidla až po žiarivé neónové farby, ktoré imitujú žiarivkové svetlo žiarivky. Svetelný zdroj však pozostáva zo zabudovaného LED modulu, ktorý vyžaruje svetelný pás pozdĺž celého tela lampy, aby zdôraznil štíhly tvar, keď je lampa zapnutá. To sa uskutočňuje pomocou tlačidlového spínača pripojeného priamo ku káblu. Lampa je sfarbená farebným povrchom a svieti žiarivou farbou, ktorá okamžite upúta pozornosť.

Možnosti usporiadania lampy sú nekonečné. Prostredníctvom kábla na jednom konci môžete lampu zavesiť na stenu alebo na strop. Môžete ju tiež nechať vo zvislej polohe na podlahe alebo ju umiestniť pod posteľ či pohovku, čím získate moderné svetlo, ktoré sa rozprestrie po celej podlahe. V každom prípade získate atraktívne akcentové svetlo s modernistickým nádychom, ktoré možno zakomponovať do farebných interiérov aj do neutrálnych štýlov, kde vytvorí kontrast a bude pútavým výrazným prvkom.

Keďže neónová trubica je k dispozícii v množstve krásnych, výrazných farieb, môžete ich aj kombinovať a vytvárať individuálne svetelné scenáre, vzory alebo dokonca obrazy s krásnymi, tenkými neónovými svetlami. Každý z krásnych farebných variantov sa dodáva v dvoch rôznych veľkostiach.

Pozrite si ich všetky tu