Umné lampy od Toma Dixona teraz prichádzajú v nových bezdrôtových verziách - prenosné stolové lampy Bell, Melt a Stone!

8. jūlijs 2024
Umné lampy od Toma Dixona teraz prichádzajú v nových bezdrôtových verziách - prenosné stolové lampy Bell, Melt a Stone!
Tom Dixon je svetoznámy interiérový dizajnér známy svojimi exkluzívnymi svietidlami s jedinečným výrazom a osobitým umeleckým nádychom. Sme preto veľmi radi, že môžeme predstaviť Dixonove nádherné umelecké diela v nových prenosných verziách, ktoré prispievajú k praktickému a flexibilnému riešeniu osvetlenia pre každodenný život a zároveň vyjadrujú rovnakú tvorivú dynamiku, akú možno vidieť vo všetkých lampách v rámci jednotlivých sérií. S lampami Bell, Melt a Stone ako prenosnými stolnými lampami získate praktické dekoratívne umelecké dielo, ktoré si môžete užívať v interiéri aj exteriéri.

Všetky tri stolové lampy sa dodávajú v bezdrôtovom vyhotovení s priloženou nabíjačkou, ktorá dokáže po úplnom nabití znovu nabiť zabudovaný zdroj svetla LED, aby svietil 9 až 10 hodín. Svetelný zdroj je tienený, aby zabezpečil mäkké a neoslňujúce svetlo, ktoré nádherne vyžaruje z troch nádherných vzorov, ktoré tvoria umelecké dielo pri zapnutí aj vypnutí.

Stolné lampy sú súčasťou série Melt, Bell a Stone, ktorá zahŕňa rôzne typy lámp v rovnakom krásnom dizajne. Svietidlá v rámci jednotlivých sérií je preto možné jednoducho kombinovať a vytvoriť tak ucelený a exkluzívny koncept osvetlenia.

Pozrite si krásne prenosné svietidlá tu