Španielsky dizajn svetovej triedy: vítame množstvo krásnych výtvorov od spoločnosti Aromas del Campo!

27. jūnijs 2024
Španielsky dizajn svetovej triedy: vítame množstvo krásnych výtvorov od spoločnosti Aromas del Campo!
Do obchodu sa dostala nová svieža značka s kreatívnym prístupom k dizajnu: Aromas del Campo z Valencie. História spoločnosti siaha do roku 1986, keď sa jej zakladatelia špecializovali na výrobu potpourri a ďalších aromatických výrobkov, ktoré dali spoločnosti meno, ktoré nesie dodnes. Po niekoľkých rokoch začala spoločnosť vyrábať sklenené stolové lampy so sušenými kvetmi, ktoré sa stali odrazovým mostíkom pre skutočné dobrodružstvo v očarujúcom svete dizajnových svietidiel. Spoločnosť Aromas del Campo sa zameriava na funkčné a technologicky efektívne návrhy za dostupnú cenu a často je súčasťou funkčnosti svietidiel aj stmievanie. Základnými materiálmi používanými v návrhoch značky sú sklo a kov v krásnom spojení, ktorého výsledkom sú elegantné a nadčasové návrhy. Vo viacerých výtvoroch značky sa však objavuje aj drevo, kamenina a mramor.

Svietidlá Aromas del Campo sa vyznačujú osobitným pôvabom, ktorý je čiastočne spôsobený ich klasickými dizajnovými prvkami, ako sú textilné alebo opálové sklenené tienidlá, jednoduchá geometria, oblé tvary a krásne opakovanie rovnakého dizajnového prvku v rámci toho istého svietidla, čo pomáha dať každému svietidlu ucelený výraz. Niektoré z týchto svietidiel sú súčasťou väčších kolekcií, ako sú série Abbacus a Elma, a preto sú k dispozícii vo viacerých verziách, farebných variantoch a typoch svietidiel. Štýl je často jednoduchý, čo sa týka tvaru, farby a materiálového zloženia, pričom sa prikláňa k nadčasovému výrazu s miernym minimalistickým nádychom. Jedným z hlavných predstaviteľov značky je dizajnér osvetlenia Pepe Fornas, ktorý stojí za mnohými výtvormi Aromas del Campo. Všetky krásne svietidlá od Fornasa si môžete pozrieť priamo tu.

Spoločnosť Aromas del Campo ponúka nádhernú kyticu štýlových dizajnov s exkluzívnym vzhľadom za cenu, ktorú si môže dovoliť každý. Kompletný sortiment svietidiel od spoločnosti Aromas del Campo nájdete tu.