Luumr prišiel do obchodu - vytvorte si inteligentnú domácnosť!

22. jūnijs 2024
Luumr prišiel do obchodu - vytvorte si inteligentnú domácnosť!
Predstavujeme výnimočný nový produkt! S naším najnovším prírastkom v sortimente: Luumr môžete teraz premeniť svoj domov na žiarivý raj! Luumr je viac než len žiarovky - je to inovácia v oblasti inteligentného osvetlenia, ktorá premení vaše okolie spôsobom, o akom ste si nikdy nemysleli, že je možný.

So žiarovkami Luumr nezískate len svetlo - získate úplne nový zážitok z ovládania a prispôsobenia osvetlenia vo vašej domácnosti tak, aby dokonale vyhovovalo vašim potrebám. Žiarovky môžete jednoducho pripojiť k sieti Wi-Fi a ovládať ich priamo zo smartfónu alebo tabletu pomocou intuitívnej aplikácie Luumr. Jediným ťuknutím môžete meniť farby svetla, nastavovať jas, plánovať osvetlenie a mnoho, mnoho ďalšieho - všetko podľa vašich potrieb a z pohodlia pohovky alebo aj keď ste mimo domova.

Ale tým to nekončí! Žiarovky Luumr sú kompatibilné aj s ďalšími inteligentnými aplikáciami, takže si môžete vytvoriť plne integrovaný a inteligentný domov. A s aplikáciou Luumr môžete jednoducho spravovať a ovládať všetky svoje inteligentné zariadenia vrátane závesov alebo kúrenia z jedného centrálneho miesta, vďaka čomu si ľahko a pohodlne vytvoríte dokonalú atmosféru vo svojej domácnosti. O tom, ako používať aplikáciu Luumr, si môžete prečítať oveľa viac tu.

Tak prečo čakať? Pripravte sa zažiť budúcnosť osvetlenia s aplikáciou Luumr a nechajte svoj domov žiariť svetlom a inováciami ako nikdy predtým. Vitajte vo svete svetelných možností!

Všetky inteligentné žiarovky od spoločnosti Luumr nájdete tu