Unikátne prívesky Drops od Halo Design - obdivuhodná estetika a funkčnosť

13. aprīlis 2024
Unikátne prívesky Drops od Halo Design - obdivuhodná estetika a funkčnosť
Renomovaná dánska značka osvetlenia Halo Design pokračuje vo svojom najnovšom prírastku do svojho výnimočného sortimentu - série Drops. Závesné svietidlá Drops s dizajnovým jazykom, ktorý oslavuje mäkké krivky prírody a je inšpirovaný očarujúcim pohľadom na rampúchy a kvapky, prinášajú do každej domácnosti vznešenú zmes estetiky a funkčnosti.

Krása a elegancia prírody je nádherne zakomponovaná do každého detailu série Drops, vďaka čomu je jasné, že tieto svietidlá sú poctou inšpirujúcim silám prírody. Talentovanému dizajnérovi Michaelovi Waltersdorffovi sa zachytením podstaty jemných okrúhlych kvapiek vody podarilo vytvoriť sériu závesných svietidiel tvarovaných s jemnou a očarujúcou eleganciou, ktoré okamžite dodajú jemný, ale pútavý nádych každej miestnosti.

Najpútavejším prvkom série Drops je materiál - nádherné matné biele sklo, ktoré nielenže dodáva svietidlu estetický vzhľad, ale plní aj dôležitú funkciu. Toto sklo je navrhnuté tak, aby sa svetlo zo žiarovky rovnomerne šírilo po celej miestnosti, čo vedie k očarujúcemu osvetleniu, ktoré vytvára útulnú atmosféru všade, kde je lampa umiestnená. Čo však robí lampu Drops skutočne jedinečnou, je jej schopnosť prispôsobiť sa výberu žiarovky. Matné biele sklo odráža farbu žiarovky, čo vám dáva jedinečnú možnosť vytvoriť čokoľvek od mäkkého a príjemného svetla až po jasnejšie a funkčnejšie svetlo, v závislosti od vašich preferencií a potrieb.

Vďaka rôznym dostupným veľkostiam vrátane Ø17, Ø23, Ø30 a Ø38 ponúka rad Drops aj dizajnovú všestrannosť. Či už je to nad jedálenským stolom, na chodbe, v kancelárii alebo v kuchyni, existuje závesné svietidlo Drops, ktoré dokonale zapadne do každého interiéru a potreby osvetlenia. Materiály použité pri výrobe série Drops sú najvyššej kvality. Ústami fúkané sklo vyrábané v Európe zaručuje nielen výnimočné remeselné spracovanie, ale aj odolnosť, ktorá zaručuje, že tieto svietidlá budú žiariť ešte dlhé roky.

Závesné svietidlá Drops od spoločnosti Halo Design spájajú krásu, funkčnosť a kvalitu spôsobom, ktorý je pre dánsky dizajn mimoriadne charakteristický. Vďaka svojej jedinečnej estetike a schopnosti vytvárať očarujúce osvetlenie je rad Drops investíciou do štýlu aj pohodlia pre každú domácnosť.

Všetky prívesky Drops nájdete tu