Kartell predstavuje stolové lampy TEA - udržateľné majstrovské dielo od Ferruccia Lavianiho

20. marts 2024
Kartell predstavuje stolové lampy TEA - udržateľné majstrovské dielo od Ferruccia Lavianiho
Priekopnícky taliansky dizajnérsky dom Kartell, známy svojimi inovatívnymi a estetickými výrobkami, teraz uviedol na trh rad estetických a ekologických stolových lámp TEA, vznešené dielo renomovaného dizajnéra Ferruccia Lavianiho, s ktorým dlhodobo a úspešne spolupracuje.

Už 20 rokov je Kartell mojím druhým domovom. Čo viac dodať?
                -       Ferruccio Laviani

Stolové lampy TEA vyžarujú vznešenú jednoduchosť, kde tvar takmer nadobúda abstraktný charakter, pripomínajúci dve ruky objímajúce zdroj svetla, vytvárajúce chiaroscuro efekt s nádhernými tieňmi, ktoré vyžarujú.

Najpozoruhodnejšou vlastnosťou stolovej lampy TEA je inovatívne zvolená nepravidelná, pórovitá povrchová úprava, ktorá pôsobí prirodzeným dojmom. Lampa je k dispozícii v rôznych estetických farbách podkladu vrátane bielej, antracitovej, terakotovej a šedohnedej, čo jasne dokazuje, že z recyklovaných materiálov možno ľahko vytvoriť výnimočné predmety vysokej kvality a veľkej poetiky.

Jedným z najprelomovejších aspektov stolovej lampy TEA je použitie nového recyklovaného materiálu šetrného k životnému prostrediu; termoplastického technopolyméru. Tento materiál sa vyrába z čistých odpadových materiálov z rôznych odvetví, ako sú nábytok, autá, elektrické spotrebiče a obaly, ktoré neboli znečistené inými materiálmi. Materiál si zachováva najvyššiu estetickú kvalitu a štrukturálne požiadavky, čím ponúka neobmedzené možnosti recyklácie nepoužívaných odpadových materiálov a vdýchnutia im nového života. Pri kúpe stolovej lampy TEA, ktorá dokáže skĺbiť funkčnosť, estetiku a kvalitu, sa preto rozhodujete aj z hľadiska ochrany životného prostredia, čím získate praktický zdroj svetla, ako aj dekoratívny prvok interiéru.

Stolná lampa TEA predstavuje nielen spojenie estetiky a funkčnosti, ale aj prelomový krok smerom k udržateľnému dizajnu. Stolná lampa TEA svojím jedinečným dizajnom a udržateľnými materiálmi ukazuje cestu pre budúcnosť dizajnu, kde krása a starostlivosť o životné prostredie idú ruka v ruke.

Pozrite si všetky stolné lampy TEA od spoločnosti Kartell tu