Funkčný doplnok k estetickej sérii Asteria od spoločnosti Umage: pozdravte Asteriu Plus

4. aprīlis 2024
Funkčný doplnok k estetickej sérii Asteria od spoločnosti Umage: pozdravte Asteriu Plus
Odkedy séria závesných svietidiel Asteria od Sørena Ravna Christensena prvýkrát uzrela svetlo sveta v roku 2017, je táto nádherná kolekcia svietidiel vynikajúcim príkladom jedinečnej estetiky, ktorá charakterizuje dánsky dizajn: zjednodušený a celistvý vzhľad, čistá, neprerušovaná geometria, exkluzívny farebný jazyk a niekoľko málo, ale zásadných detailov, ktoré dodávajú dizajnu osobitosť a charakter. Pri nových svietidlách zo série Asteria Plus sa kladie väčší dôraz na funkčnosť a použiteľnosť svietidla bez toho, aby to bolo na úkor vizuálneho dizajnu.

Séria Plus si zachovala minimalistickú eleganciu, ktorá charakterizuje ostatné závesné svietidlá série Asteria. Závesné svietidlá majú rovnaký ľahko rozpoznateľný mosadzný prvok v hornej časti tienidla a dodávajú sa v dvoch farebných variantoch, čiernom a perleťovo bielom, ktoré majú rovnako ako ostatné série špeciálny matný vzhľad, ktorý je dôležitou súčasťou DNA značky Asteria. Všetky varianty Asteria Plus si zachovávajú energeticky úsporný svetelný zdroj LED, ktorý smeruje svetlo smerom nadol v širokom stropnom svetle s hodnotou CRI nad 90, čím zabezpečuje presné podanie farieb v miestnosti. Funkčné vlastnosti svietidiel však boli rozšírené vo viacerých oblastiach: Svietidlá boli vybavené stmievacím spínačom, ktorý je skrytý v hornej časti tienidla, čím sa nenarušuje uhladený dizajn. Tu si môžete nastaviť teplotu farby svetla. Stmievač má tri nastavenia, v ktorých môžete meniť svetlo od teplej bielej po neutrálnu bielu a vytvoriť tak ideálne osvetlenie na prácu aj relaxáciu. Okrem toho sa závesné svietidlá Asteria Plus dajú namontovať aj na svetelné lišty, a preto sú ideálne do všetkých priestorov, kde potrebujete upraviť polohu svetla v miestnosti.

Všetky závesné svietidlá Asteria Plus si môžete pozrieť tu.

Ak chcete Asteria Plus skombinovať s ostatnými variantmi zo série Asteria, ktorá zahŕňa aj nástenné, stolové, podlahové a stropné svietidlá, celú sériu nájdete priamo tu.