Vneste svetlo a radosť do detskej izby s novými roztomilými lampami so zvieratkami zo série First Light a Bundle of Light od spoločnosti Mr.

4. marts 2024
Vneste svetlo a radosť do detskej izby s novými roztomilými lampami so zvieratkami zo série First Light a Bundle of Light od spoločnosti Mr.
Séria stolových lámp First Light a Bundle of Light od holandského výrobcu Mr. Maria je roztomilá séria zberateľských predmetov, ktoré sa vyznačujú jednotným dizajnovým konceptom: všetky lampy majú tvar roztomilých zvieratiek, ktoré by mohli byť priamo z obrázkovej knižky. Lampy sú špeciálne navrhnuté do detskej izby, ale ľahko si nájdu miesto aj v obývačke a v domácnosti každého zberateľa, ktorý miluje dizajn. Teraz do týchto dvoch sérií pribudli ešte rozkošnejšie svetlá vrátane slona a opice, ako aj tri rôzne svetlá s dinosaurami v sérii First Light.

Každé svietidlo sa vyznačuje kompaktným tvarom z mäkkého silikónu bez obsahu BPA, odolného voči pôsobeniu detí, ktorý dodáva dizajnu príjemný hmatový prvok a zároveň chráni svietidlá pred poškodením, ak by spadli na podlahu. Výrazné detaily, ktoré odhaľujú individuálnu osobnosť každej lampy, sú vytvarované do celkového tvaru a presvedčia svojimi jednoduchými, ale starostlivo vybranými detailmi.

Bundle of Light má LED svetelný zdroj napájaný batériami, ktorý sa po aktivácii sám vypne po 15 minútach, vďaka čomu je táto lampa ideálna do detskej izby na večer. Pozrite si celú sériu Bundle of Light tu.

First Light je tiež napájaná z batérie, ale dá sa dobíjať prostredníctvom priloženého konektora USB-C. Intenzitu svetla možno nastaviť v šiestich stupňoch podľa toho, ako jasné chcete svetlo mať. V závislosti od zvoleného nastavenia môže svetlo svietiť od 8 do 120 hodín medzi jednotlivými nabitiami. Celý rad First Light nájdete Pozrite si celú kolekciu First Light.