Tri krásne ratanové prívesky Jamilla od Bloomingville

29. februāris 2024
Tri krásne ratanové prívesky Jamilla od Bloomingville
Nová séria závesných svietidiel Jamilla má všetky vlastnosti skutočne kvalitného dizajnu. Séria pozostáva z troch príveskov, z ktorých každý má svoj vlastný individuálny dizajn, ale všetky majú rovnaký krásny prírodný dizajn. Odtieň je vyrobený z ratanu, ktorý je známy najmä zo záhradného nábytku, košov, stoličiek atď. Dizajnérska značka Bloomingville tu ako vždy kreatívne pristúpila k interiérovému dizajnu a preniesla krásny materiál do média lampy. Závesné svietidlo Jamilla preto môžete kombinovať s iným nábytkom alebo dekoratívnymi prvkami z ratanu a vytvoriť tak krásny organický dizajnový koncept vo vašom interiéri.

Organickosť je kľúčové slovo, keď ide o vytvorenie útulnej a pohodlnej atmosféry obývačky, v ktorej sa budete cítiť ako doma. Prírodný materiál a tkaná štruktúra ratanových tienidiel prispievajú k uvoľnenej atmosfére, zatiaľ čo vďaka teplému hnedému povrchu sa lampa ľahko začlení do rôznych dizajnových a štýlových koncepcií interiéru. Lampa je však ideálna najmä do bohémsky inšpirovaných interiérov s preferenciou prírodných materiálov.

Závesné svietidlo sa dodáva v troch rôznych veľkostiach. Každý variant má individuálny tvar, ale všetky tienidlá sa vyznačujú mäkkými krivkami a objemnými tvarmi. Tienidlo je v spodnej časti otvorené, takže svetlo môže prenikať do priameho stropného osvetlenia. Zároveň môže svetlo unikať aj cez opletenú štruktúru, čo poskytuje nepriame osvetlenie zo všetkých strán. Vďaka tejto kombinácii priameho a nepriameho svetla je svietidlo Jamilla vhodné nad stoly aj ako podsvietenie v miestnosti. Vďaka mäkkej a príjemnej kvalite svetla sa svietidlo Jamilla dá použiť v obývacom kúte, zimnej záhrade a spálni.

Celú sériu svietidiel Jamilla nájdete tu