Kvalitný dizajn z hľadiska tvaru aj funkcie: Elegantný prívesok Arp od spoločnosti DybergLarsen je teraz k dispozícii aj ako luster.

22. februāris 2024
Kvalitný dizajn z hľadiska tvaru aj funkcie: Elegantný prívesok Arp od spoločnosti DybergLarsen je teraz k dispozícii aj ako luster.
Dosiahnite dokonalú rovnováhu medzi formou a funkciou s lustrom Arp 6 od spoločnosti DybergLarsen. Luster je investíciou do estetiky aj pohodlia, vytvára krásne osvetlenie a štýlový doplnok vášho interiéru. Všetkých šesť zodpovedajúcich tienidiel má kompaktný tvar s jemnými krivkami a je vyrobených zo skla s fascinujúcim dymovým povrchom, ktorý svietidlu dodáva chladný, moderný vzhľad, ktorý krásne dopĺňa čierny rám.

Neutrálna farebná škála tiež prispieva k univerzálnosti lampy, vďaka čomu sa stane zdrojom svetla, ktorý sa bude dobre hodiť do množstva rôznych štýlov interiérového dizajnu. Dymové sklo však nie je voľbou len z estetických dôvodov, ale zabezpečuje aj rozptýlené osvetlenie, keď je lampa zapnutá. Zároveň je každé tienidlo v spodnej časti otvorené, a tak ponúka aj priame osvetlenie smerom nadol. Vďaka tejto kombinácii je luster Arp ideálny na jedálenský stôl, ako aj do stredu obývačky. Tienidlá sú umiestnené po dvoch v radoch od seba odstupňovaných, čím sa dosiahne široký rozptyl svetla. Vďaka tomu má svietidlo asymetrický profil, ktorý mu spolu s tmavou farebnou škálou a jednoduchým dizajnom dodáva výrazne modernú estetiku, ktorá sa dá ľahko skombinovať so súčasnými interiérmi.

Tento krásny dizajnový kúsok je rozšírením série Arp, ktorú tvoria závesné a nástenné svietidlá v niekoľkých modeloch. Všetky svietidlá Arp sa vyznačujú rovnakým okrúhlym kompaktným tienidlom a dizajnovou jednoduchosťou. Lampa je k dispozícii aj ako luster s tromi ramenami a tienidlami z bieleho opálového skla.

Pozrite si celý sortiment Arp tu!