Ohromujúci dizajn Asteria od Sørena Ravna Christensena je teraz k dispozícii ako nástenné svietidlo

12. februāris 2024
Ohromujúci dizajn Asteria od Sørena Ravna Christensena je teraz k dispozícii ako nástenné svietidlo
Obľúbená a dnes už všadeprítomná kolekcia osvetlenia Asteria od dánskej dizajnérskej značky Umage predstavuje dokonalú rovnováhu medzi funkčnosťou a pôvabom. Asteria je dielom dánskeho dizajnéra a zakladateľa značky Umage, Sørena Ravna Christensena, ktorý vytvoril svietidlo na pomedzí dizajnu, technológie a remeselného spracovania. Ak ste zvedaví na originálne návrhy Sørena Ravn Christensena, viac jeho nádherných výtvorov nájdete tu.

Vďaka špeciálne navrhnutému LED panelu a minimalistickému exteriéru má Asteria nadčasový appeal, ktorý nikdy nevyjde z módy. Séria sa vyznačuje puristickou jednoduchosťou. Hlava lampy v tvare disku je nerušená detailmi a zároveň široká vo svojom dizajne, čo pomáha zabezpečiť široké osvetlenie a zároveň dodáva lampe pútavý výraz, ktorý málo slovami povie veľa.

Celú sériu Asteria nájdete tu.

Funkčný doplnok k známemu dizajnu

Teraz sa však Asteria predstavuje ako nástenné svietidlo, ktoré má stále všetky vlastnosti, ktoré charakterizujú pôvodnú lampu. Nástenné svietidlo má rovnaký vzhľad redukovaný na detaily a rovnaký čistý tvar a krásny mosadzný povrch, ktorý charakterizuje rám ostatných svietidiel Asteria, sa opakuje aj v nástennom svietidle. Zdrojom svetla je zabudovaný modul LED, ktorý napriek nízkej spotrebe energie poskytuje účinné a ďalekosiahle osvetlenie. Svetlo má krásny teplý biely farebný tón (2700 K) a vysokú hodnotu CRI (> 90), čo zaručuje veľmi presnú reprodukciu farieb v miestnosti. Svetlo svieti smerom nadol priamym stropným svetlom. Smer svetla sa však dá nastaviť, pretože rám sa dá otáčať zo strany na stranu. Diskrétne tlačidlo na tienidle umožňuje nastaviť intenzitu svetla, takže s nástenným svietidlom Asteria budete mať vždy správne osvetlenie pre jednotlivé potreby a účely.

Nástenné svietidlo sa dodáva v dvoch rôznych veľkostiach, pričom každá z nich je k dispozícii v rôznych krásnych farbách. Vyskúšajte nástenné svietidlo Asteria vo všetkých jeho krásnych variantoch práve tu.